Vuokrausehdot

All Ice Myynti Oy noudattaa majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu 

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu (30 % majoitushinnasta).  Molemmat laskut, varausmaksu ja loppulasku sekä avainyhteystiedot toimitetaan asiakkaalle sähköpostin liitteenä. Loppusuoritus on maksettava neljä viikkoa ennen vuokra-ajan alkua.  Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen.
All Ice Myynti Oy:llä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Peruutukset 

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti All Ice Myynti Oy:lle.
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:
- 45 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan ennakkovarausmaksu vähennettynä peruutusmaksulla 500€.  
- Myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut All Ice Myynti Oy:lle sähköpostiin: myyntiatallice [dot] fi (myynti[at]allice[dot]fi).

All Ice Myynti Oy:N OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi All Ice Myynti Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Jos varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on All Ice Myynti Oy:llä oikeus perua varaus.

Avainten luovutus 

Lomakohteen avaimet (2 kpl) ja nettitikun saa varauksen maksukuittia ja henkilötodistusta vastaan avainpalvelupisteestä: 

Ylläs Avain Oy
Tunturintie 16 A 1
FI-95970 Äkäslompolo
Tel: +358 (0)400 190 217
yllasavainatyllas [dot] fi (yllasavain[at]yllas[dot]fi) 3
http://www.yllasavain.fi/

Sesongin aukioloajat: ma – pe klo 9-17, la klo 9-21 ja su klo 16–18.  Sesongin ulkopuolella ja juhlapyhinä aukiolojat voivat vaihdella.  Tarkista avainpalvelun aukioloajat ennen saapumistasi.  Jos tiedät saapuvasi Eriklinnaan avainpalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, ota yhteyttä s-postitse: myyntiatallice [dot] fi (myynti[at]allice[dot]fi) ja ratkaistaan ongelma.  

Oleskelu lomakohteessa 

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11 asti. Tupakointi on ehdottomasti kielletty. Ulkotulien sijoittaminen terassille on paloturvallisuussyistä ehdottomasti kielletty.  Parkkipaikalla olevat lämmitystolpat ovat vain auton moottorin esilämmitystä varten.  Vuokralainen on korvausvelvollinen muusta käytöstä kiinteistön sähkölaitteille aiheutuvat vahingot ja korjauskustannukset.

Vahingot 

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle. Majoituskohde ja sen irtaimisto tarkistetaan aina vuokrauksen jälkeen.

Henkilömäärä 

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Sovittua useamman henkilön majoittumisesta laskutetaan erikseen vuokraushinnaston mukaan + 200 €/henkilö.  Ota reilusti yhteyttä ja sovitaan yhdessä lisävieraiden mukavasta majoittumisesta.  
Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman huoltajan tai omistajan lupaa on kielletty.  

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle puhelin +358 500 824 839.

TERVETULOA YLLÄKSELLE JA VIIHTYISÄÄ LOMAA!